Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yılan korkusundan dükkanını kapattı

/ Kaynak: AA
Yılan korkusundan dükkanını kapattı

YAŞAM Haberleri  / AA

Çayırova'da hırdavat ve dekorasyon ürünleri satan dükkanına 7 yılanın girdiğini söyleyen Bahattin Yılmaz, 10 gündür iş yerini açamıyor.

Çayırova'da dükkanını yılanların istila ettiğini söyleyen Bahattin Yılmaz, "Mecburen taşınacağız. 25 bin liralık zararımız oldu" dedi. nbsp;Çayırova'da hırdavat ve dekorasyon ürünleri satan dükkanına 7 yılanın girdiğini söyleyen Bahattin Yılmaz, 10 gündür iş yerini açamıyor. Korktuğu için dükkana sadece kapısından bakabilen işletmeci Yılmaz, "Malzeme almak için içeri giren bir personelim, yılanı görünce panikleyip dışarı kaçtı. İtfaiye ve belediyeye başvurduk. Onlar ilaçlamalarını yaptılar. O günden beri girmiyoruz. Yılanlardan birini öldürdüler. Diğer 6 tanesi dükkanda. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Yılan üzerimize gelecek diye tedirgin oluyoruz. Mecburen taşınacağız. Bu sürede yaklaşık 25 bin liralık zararımız oldu" şeklinde konuştu. Dükkanın bulunduğu apartmanda yaşayan Akif Cinas da bina kapısının altından giren bir yılanı öldürdüklerini anlattı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...