Annesini kanserden kaybeden Elles onkoloji hastalarını yalnız bırakmadı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Annesini kanserden kaybeden Elles onkoloji hastalarını yalnız bırakmadı

YAŞAM Haberleri  / AA

Annesini kanser nedeniyle kaybeden ve bunun ardından geliştirdiği proje ile kanser tedavisi görenlere destek veren sanatçı Wilma Elles, onkoloji hastalarıyla bir araya geldi.

Hayatta Kal Derneğinin de desteklediği Kanserle Hayatta Kal Projesi kapsamında Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen etkinliğe katılan Wilma Elles, hastanenin kemoterapi ünitesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Elles, ziyaretin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geçen mayısta 57 yaşındaki kanser hastası annesi Veronika Elles'i kaybettiğini belirterek, süreci iyi bilen bir hasta yakını olarak yaşadıklarını ve tecrübelerini hastalarla paylaştı. 

Projeye ilişkin bilgi de veren Elles, "Kanser hastalarına anket uyguluyoruz. Kanser hastaları için her detay çok önemli. En önemlisi moral. Yediklerine içtiklerine de dikkat etmeleri gerekiyor. Bu tür ziyaretlerle kanser hastalarını bilinçlendirmek istiyoruz." diye konuştu.

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Muhittin Balta, hastane olarak insana hizmet eden her türlü projeye destek verdiklerini dile getirerek, "Burada tedavi gören hastalarımızı mutlu edebilmek, direnme ve yaşam mücadelesini arttırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Burada bir aile ortamı oluştu. Hastalarımızda duygusal anlarımız çok oluyor. Bu çerçevede bu anlamda destek verecek tüm projeleri alkışlıyoruz." diye konuştu. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...