Haluk Levent, 'Seçimle gelen seçimle gitmeli'

/ Kaynak: AA
Haluk Levent, 'Seçimle gelen seçimle gitmeli'

GÜNDEM Haberleri  / AA

Haluk Levent'ten sağduyu çağrısı, 'Seçimle gelen seçimle gitmeli. Kavganın cadde ve sokaklarda değil, seçim günü sandıkta verilmesi gerekir' dedi.

Rock müzik sanatçısı Levent'ten sağduyu çağrısı: nbsp;"Seçimle gelen seçimle gitmeli. Kavganın cadde ve sokaklarda değil,
seçim günü sandıkta verilmesi gerekir. Bu yüzden de polis ile halkımızı nbsp;sağduyuya davet ediyorum" nbsp;Rock müzik sanatçısı Haluk Levent, Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olaylar ve ardından ülke genelindeki protestolarla ilgili sağduyu çağrısında bulundu. nbsp;Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde açık hava konseri veren Haluk Levent, Taksim Gezi Parkı için yapılan gösterileri değerlendirdi. nbsp;Polis ve vatandaşlar arasındaki arbedelere çok üzüldüğünü söyleyen Levent, meselenin çözümünün sokaklarda değil demokratik bir şekilde olması gerektiğini belirterek "Seçimle gelen seçimle gitmeli. Kavganın cadde ve sokaklarda değil, seçim günü sandıkta verilmesi gerekir. Bu yüzden de polis ile halkımızı sağduyuya davet ediyorum" diye konuştu.


GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...