'Schumacher gelse kurtaramazdı...'

Düzenleyen:
'Schumacher gelse kurtaramazdı...'

SPOR Haberleri

Futbol yazarı Ali Ece, Feyenoord ile Fenerbahçe arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi maçının ilk yarısını değerlendirdi..

İşte Ali Ece'nin ilk yarı sözleri:

"7. dakikada Feyenoord kendi solundan oyun kurmaya çalışırken Fenerbahçe son 1 ayda en iyi yaptığı şeyi yaptı: Kaptı ve direkt gole gitme planıyla hızlı çıktı. Alper hızla telaşı karıştırmasa, Fenerbahçe kendisini çoktan üst tura çıkarabilecek golü atmıştı bile.

Yine de Alper merkez orta sahaya yani Eskişehir'deki parlak performansıyla kendisini 7.25 milyon euro'luk bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer ettiren mevkiye döndüğünden beri Advocaat toparlanmasının taktiksel köşe taşlarından birisine dönüştü.

Advocaat ve son derece başarılı tecrübelere sahip yardımcılarının Alper gibi birçok oyuncu üzerinde form geliştirici etkisi oldu. Bunlardan birisi de sezon başında kendi standardının altında kaldığı için eleştirilen Volkan Demirel, 15'te 2 kritik kurtarışla gol atmak kadar değerli bir katkı sağladı.

Lakin sonrasında Sow yine öyle bir röveşata harikasıyla gol attı ki değil Volkan; Volkan, Rüştü, Schumacher aynı anda kalede olsalar yine de kurtaramazlardı!

Gol sonrasında Fenerbahçe akıllı ve soğukkanlı pozisyon oyununa devam etti. 2. yarıda da bu oyunu sürdürdüğü ölçüde bu skorla elinde olan tur 1 saat sonra resmen cebinde olur."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...