Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Doğu'daki öğretmenlerden davet: Burası çok güzel, gelsene

Düzenleyen:
Doğu'daki öğretmenlerden davet: Burası çok güzel, gelsene

EĞİTİM Haberleri

Muş’ta bir grup öğretmen, meslektaşlarının Doğu Anadolu’daki illeri tercih etmelerini sağlamak maksadıyla “Doğu’da Öğretmen Olmak” adlı kısa film çekti.

Muş’ta kent merkezindeki Eko İnşaat İlkokulu’nda görev yapan öğretmenler Abdullah Düğer, Ahmet Osman Çankal, Oğuz Beyazıt, İlker Şahin ve Burak Kocabıyık, mesleklerini sevdirmek ve meslektaşlarının doğu illerini tercih etmelerini sağlamak amacıyla kısa film çekti. “Doğu’da Öğretmen Olmak” adlı 6,5 dakikalık kısa filmi sosyal medyadan yayınlayan öğretmenler, filmde görev yaptıkları sürede yaşadıklarını anlattı. Vatanın her bölgesinin kendileri için önemli olduğunu ifade eden Çankal “Bu açıdan meslektaşlarımızın bu bölgeye gelmelerini bekliyoruz. Burada huzur var, güven var, halkla bütünleşme ve yöre halkı ile güzel ilişkilerimiz var. Burada çalışmaktan dolayı çok mutluyum” diye konuştu. Kırşehirli öğretmen Düğer de filmle batıdaki öğretmenlerin doğu bölgeleri ile ilgili ön yargılarını kırmak istediklerini söyledi. 

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...