Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uber’e Türk rakip

Düzenleyen:
Uber’e Türk rakip

Ekonomi Haberleri

Dünyada Uber modeli olarak bilinen mobil uygulamanın Türkiye versiyonu olarak planlan ve şehir içinde lüks segment araçlar ile şehir içi VIP taşımacılık hizmeti veren YOLO, başlangıçta 300 araçla hizmet vermeye başlayacak.

Ulaşımdaki zorlukları keyif ve konfor ile çok uygun şartlarda sunmayı hedefleyen ekip adına konuşan YOLO Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Çolakoğlu şunları söyledi: Günümüzde temel ihtiyaçlarımızdan biri olan şehir içi konforlu seyahatin hızlı, güvenli ve ucuz olarak sağlanabilmesi başlangıç noktamızdı. Bununla birlikte, kayıt dışı kalan birçok seyahatin kayıt altına alınarak vergilendirilmesi, sektörde hukuksal altyapının sağlamlaştırılması yeni düzende yeni normallere alışan bizler için çok önemli. İşlerimize teknolojiyi en verimli şekilde entegre etmek hem kullanıcılarımıza hem de iş ortaklarımıza yüksek kazanç sağlayacaktır.

YÜZDE YÜZ YERLİ YAPIM

Yüzde 100 yerli yapım bir uygulaması olan YOLO ile başlangıçta günde 300’ün üzerinde araç ile hizmet vereceklerini ve bunu tek tuş ile araç çağırabileceklerini belirten Çolakoğlu “GooglePlay ve AppStore’dan indirilecek uygulama sayesinde YOLO dünyasında siz de yerinizi alın. Detaylı bilgi ve iletişim için www.yolo.com.tr adresinden YOLO’ya ulaşabilir @yolo_turkiye Instagram adresinden de takip edebilirsiniz” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...