Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Antalya'daki trafik kazasında 2 kişi öldü, 24 öğrenci yaralı

/ Kaynak: AA
Antalya'daki trafik kazasında 2 kişi öldü, 24 öğrenci yaralı

YAŞAM Haberleri  / AA

Antalya Sevgi Evleri Yetiştirme Yurdunda kalan öğrencileri taşıyan midibüs ile tır çarpıştı. Kazada 2 aracın şoförü öldü, 24 öğrenci yaralandı.

Akseki ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 24 kişi yaralandı. Antalya Sevgi Evleri Yetiştirme Yurdunda kalan ve Gaziantep'deki halkoyunları şenliğinden dönen öğrencileri taşıyan 07 GC 781 plakalı midibüs ile karşı yönden gelen 76 AH 183 plakalı tır, Akseki-Manavgat istikameti 13'üncü kilometrede çarpıştı. Meydana gelen kazada midibüs şoförü Kemal Gök (33) ile tır şoförü İsmail Nankoç (44) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada midibüste bulunan 24 öğrenci de yaralandı. 20 öğrenci Manavgat'taki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınırken, 2 öğrenci ayakta tedavi edildi, 2 öğrenci de hava ambulansı ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesine getirildi. Manavgat'ta tedavi edilen öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...