Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Songül’ün yüzü hiç gülmemiş

Düzenleyen:
Songül’ün yüzü hiç gülmemiş

YAŞAM Haberleri

Almanya’dan Adana’ya kaçan Songül Elçil uyuşturucu bataklığına düştü. Uyuşturucu için her yolu deneyen genç kadın, en sonunda canından oldu.

Adana’nın Seyhan ilçesinde, Fatih K. tarafından vahşice katledilen Songül Elçil’in (27) hayatı dram çıktı. İşte çekiçle öldürülüp, 6 parçaya ayrılan kadının film gibi hayatı: Songül Elçil, 1989 yılında Almanya’nın Berlin kentinde dünyaya geldi. 16 yaşını doldurduğunda kuzeni Gazi Baykul ile evlenmek için Adana’ya kaçtı. Ağabeyi Oğuz Elçil de kız kardeşinin peşinden Adana’ya gitti. Kardeşinin yanlış yaptığını düşünen ağabeyi, Songül’ü yanına alarak tekrar Almanya’ya götürdü. Ancak Songül, eşinin hasretine dayanamayarak tekrar Adana’ya döndü. Bunun üzerine ailesi umudunu keserek bir daha peşine düşmedi. Daha sonra çiftin Nigar ve Berfin adını verdikleri iki çocuğu dünyaya geldi. Bu arada Songül uyuşturucu bataklığına düştü. Bu sebeple eşiyle problemler yaşamaya başladı. 2009 yılında annesini kaybeden talihsiz kadın, aynı yıl eşinden de boşandı. 

ALMANYA’YA GÖTÜREMEDİLER

20 yaşında dul kalan Songül, iki sene sonra bu sefer Harun Doğan Tekin ile beraber yaşamaya başladı. Bu birlikteliğinden de Yasin adında bir erkek çocuğu oldu. 22 yaşında 3 çocuk sahibi olan kadın, uyuşturucuyu bir türlü bırakamadı. Bu bağımlılığı ilk evliliğinde olduğu gibi Tekin ile ilişkisinin de sonunu getirdi. Pansiyonda kalan Songül, uyuşturucu parası bulabilmek için fuhuş yapmaya başladı. Bu durumu öğrenen ailesi 2013 yılında Adana’ya gelerek kızlarını tedavi ettirdi. Ağabey kardeşini Almanya’ya götürmek istedi ancak Songül gitmedi. Bu arada babası hayatını kaybetti. Genç kadına yüklü miktarda miras kaldı. Songül hayatını düzene sokmak için fırsatı yakalamıştı. Ancak o bütün parayı kısa sürede uyuşturucuya harcayarak bitirdi ve tekrar pansiyonlarda kalmaya başladı. 

AİLESİ KAN VERDİ

Bir türlü Almanya’ya kardeşlerinin yanına dönmeyen genç kadın, uyuşturucu bulabilmek için her yolu denedi. 3 Aralık gecesi saat 01.30 sularında uyuşturucu almak için bir kahvehaneye girmesi Songül’ün sonu oldu. Genç kadın kahvehane çırağı tarafından vahşice öldürüldü. Acı haberi alarak kız kardeşi İlknur ile birlikte Almanya’dan Adana’ya gelen ağabeyi Oğuz Elçil, DNA testi için kan verdi. 

"PARÇALAYIP UYANDIM"

Songül Elçil’in katil zanlısı Fatih K.’nın (37) emniyette verdiği ifade ortaya çıktı. Olayı soğukkanlılıkla anlatan Fatih K. şunları söyledi: “Kahvehanede oturuyorduk. Tanımadığım bir kadın yanımıza geldi ve ‘Açım bana yemek verin’ dedi. Ben de acıyarak içeri aldım daha sonra da börek sipariş ettim. Bir süre sonra börek geldi kadın da böreği yedi. Bu arada arkadaşım kahvehaneden ayrıldı. Ben kadınla yalnız kaldım. Cebinden uyuşturucu çıkartıp içmek istedi. Ben de, ‘yemek yiyecek paran yok neden uyuşturucu içiyorsun’ dedim. O da Bağımlıyım, dayanamıyorum’ dedi. Uyuşturucuyu içip kendinden geçti. Ben de alıp kendi kaldığım yere götürdüm. Burada kendine geldikten sonra ‘Ben 2-3 yıl dağda kaldım, PKK size az bile yapıyor. Biz eninde sonunda Kürdistan’ı kuracağız’ dedi. Kendisine karşı çıkınca aramızda kavga çıktı. Kendimi kaybedip elimle boğdum. Titremeye başladığında kafasına çekiçle vurarak öldürdüm. Daha sonra da saçlarından tutarak kadını tuvalete götürdüm. Orada parçalara ayırıp 3 ayrı çöpe attım. Daha sonra da yatıp uyudum.” Kol ve bacak bulunurken ekipler genç kadının diğer parçalarını bulmak için arama çalışmalarına devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...