Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Colin Kazım ve Necati Ateş geri dönüyor

Colin Kazım ve Necati Ateş geri dönüyor

SPOR Haberleri

Yabancı kontenjanı sebebiyle önceliğini takımdaki yerli oyuncu kalitesini yükseltmeye veren G.Saray'da Colin Kazım ve Necati Ateş yeniden yuvaya dönüyor.

Yeni sezonda nbsp;yabancı oyuncular için uygulanacak 6+4 formülü sebebiyle takımdaki "yerli" kalitesini artırmak isteyen G.Saray, eski defterleri karıştırmaya başladı. Alper Potuk'u ezeli rakibi F.Bahçe'ye kaptırdıktan sonra rotayı Avrupa'da forma giyen Türk pasaportlu oyunculara çeviren Cimbom, bir taraftan da eski oyuncularını geri çağırmaya başladı. Bu kapsamda ilk isim Colin Kazım oldu. Önceki sezon devre arasında sürpriz bir şekilde "Ben mutsuzum ayrılmak istiyorum" diyerek Olympiakos'a kiralık olarak transfer olan, sonrasında İngiltere'ye dönerek Blackburn Rovers forması giyen Colin Kazım, yeniden G.Saray'da oynamaya hazırlanıyor.
NECATİ BONSERVİSİNİ ALDI nbsp;
Hâlâ G.Saray'la sözleşmesi bulunan Colin Kazım'dan Milli Takım'da görev yaptığı dönemde de hiç vazgeçmeyen Fatih Terim'in, bu oyuncuyu sezon başında yapılacak kamp çalışmalarına götüreceği öğrenildi. Kazım'dan yeni sezonda faydalanmak isteyen tecrübeli çalıştırıcı, bir yeşil ışık da eski golcüsü Necati Ateş'e yaktı. Sezon başında Burak ve Umut'un transferleri sonrası sürpriz bir şekilde Eskişehirspor'a giden Necati, aradığı ortamı bulamadığı için G.Saray'a "Dönmek istiyorum" haberi yolladı. Alacakları ödenmediği için TFF'ye başvurarak bonservisini eline alan tecrübeli golcünün önümüzdeki günlerde G.Saray'la yeniden masaya oturacağı bildirildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...