Mustafa Akçay'ın eli kolu bağlı

Mustafa Akçay'ın eli kolu bağlı

SPOR Haberleri

Trabzonspor'da göreve gelen yeni yönetim, takımı Akçay'a emanet etmesine rağmen, Kafkas resmen görevinden ayrılmadığı için hiçbir çalışma yapamıyor.

Trabzonspor'da göreve gelen yeni yönetim, takımı Mustafa Reşit Akçay'a emanet etmesine rağmen, Tolunay Kafkas ile resmi olarak yollarını ayıramadığı için iki arada bir derede kaldı. Kafkas resmen ayrılmadığı için göreve başlayıp çalışma yapamayan Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın, Kafkas'ın hazırladığı yeni sezon programına uyup uymayacağı merakla bekleniyor. Avrupa kupaları sebebiyle sezonu erken açmak zorunda olan Karadeniz ekibinin bu problemini çözüp bir an önce hazırlıklara başlaması gerekiyor.
ÜNAL KARAMAN SESLERİ
Trabzonspor'da yabancı oyunculardan hangisiyle sezona devam edileceği de merakla bekleniyor. Geçen sezona 12 yabancıyla başlayıp, devre arasında Vittek'i satarak sayıyı 11'e düşüren bordo-mavililerde yabancıların gözü Mustafa Akçay'da. Akçay'ın, "Zokora, Adrian, Henrique ve Bamba kalsın" fikrinde olduğu alınan haber arasında. Bu belirsizlikler yetmezmiş gibi sportif direktör olacağı söylenen Fatih Tekke'de de problem çıktığı ve yönetimin yarın bu görev için Ünal Karaman'la görüşeceği ifade edildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...