Türk Çayına Stockholm'de 5 ödül birden

- Güncelleme:
Türk Çayına Stockholm'de 5 ödül birden

Ekonomi Haberleri

İsveç'in Stockholm şehrinde Nobel Ödülleri'nin dağıtıldığı salonda gerçekleşen "Monde Selection" ödülleri töreninde Çaykur'a 5 ödül birden geldi.

Türkiye'nin çayını, dünyaya tanıtma çalışmalarına devam eden Çaykur'a dünyanın en eski ve en prestijli uluslararası kalite sınıflandırma enstitüsünden ödül yağdı. Brüksel merkezli "Monde Selection" ödüllerinde Çaykur'un 5 markasına ödül geldi. Çaykur'un premium markası Altınbaş, Hemşin Organik Dökme, Hemşin Organik Poşet ile çay tiryakileri tarafından en çok tercih edilen Rize Turist ve Tiryaki markaları ödüle layık görüldü. Çaykur aldığı bu ödüllerle hem Türkiye'nin en çok tercih edilen çay markası hem de dünya çapında aldığı lezzet ve kalite madalyasıyla Türk çayının dünyadaki temsilcisi oldu. Ödül töreninde açıklama yapan Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, "Uluslararası bir kalite enstitüsü tarafından ödüllendirilmiş olmamız bizim için mutluluk verici. Ödüle layık görüldüğümüz markalarımız Çaykur'un amiral gemileri ve bunları uluslararası boyutta tescil ettirmiş olmak bizi oldukça gururlandırdı" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...