Fenerbahçe'de rota Denizli

Fenerbahçe'de rota Denizli

SPOR Haberleri

F.Bahçe'de Mustafa Denizli'nin ismi öne çıktı. Başkan Yıldırım'ın takımın başında birlikte görmek istediği Denizli-Dilmen ikilisi dün kahvaltıda bir araya geldi.

Aykut Kocaman'ın yerine hoca arayan F.Bahçe'de Mustafa Denizli ismi ön plana çıkmaya başladı. İlk olarak Ersun Yanal'la görüşen sarı-lacivertli yönetim, Eskişehir'den ayrılmak için uzun vadeli sözleşme isteyen hocanın yerine rotayı Mustafa Denizli'ye çevirdi. Mustafa Hocayla ilk görüşmeyi cuma günü Başkan Vekili Abdullah Kiğılı gerçekleştirdi. Denizli'nin kendisini kovan Aziz Yıldırım'a mesafeli yaklaşarak "Ben değişmedim, başkan değişti mi?" demesinin ve kendisine has 1 yıllık mukavele talebinin sarı-lacivertlilere geri adım attıracağı düşünülmüştü ki, tam tersi oldu. Zira Aziz Yıldırım, 2014 için sözleştiği Löw'ü beklerken, 1 yıllık imza atacak bir hoca arıyor. Denizli de bu iş için biçilmiş kaftan.
DENİZLİ'NİN İKİ ŞARTI VAR
Adı sportif direktörlükte geçen Rıdvan Dilmen ile önceki gece yemek yiyen, dün sabah da kahvaltı ederken kameralara yakalanan Denizli'nin yönetime, "İki hususta garanti alırsam seve seve F.Bahçe'de çalışırım. Yönetim benim yetki alanıma girmemeli. Ne Samandıra'ya ne idman alanlarına ne de soyunma odasına. Bu konuda taviz vermem. Diğeri ise vereceğim listedeki futbolcuların mutlaka alınması lazım" şeklinde haber gönderdiği öğrenildi. Dilmen kendisinin sportif direktör olmasının sözkonusu bile olmadığını açıkladı. Bu arada Abdullah Kiğılı yerli hocalarla görüşmeleri tamamladıklarını, hafta içindeki yönetim kurulu toplantısının ardından yeni teknik direktörü açıklayacaklarını söyledi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...