Balıkesir Kelley ile sözleşmeyi uzattı

Düzenleyen:
Balıkesir Kelley ile sözleşmeyi uzattı

SPOR Haberleri

Spor Toto Basketbol Ligi'nde ilk 9 maçını kaybeden Best Balıkesir, geçen sezon Türkiye Basketbol Ligi'nde şampiyon olan kadrosunda da yer alan guard ABD'li Tre Kelley ile sözleşme imzaladı.

Kariyerinde Cibona Zagreb'de Eurolegue tecrübesi yaşayan, bu sezon kısa bir dönem İsrail'de Hapoel Holon formasını giyen 31 yaşında ve 1.83 boyundaki Kelley, lisansı yetişirse yarın TED Ankara Kolejliler maçında oynayabilecek. Best Balıkesir'de kesin anlaşma sağlanan diğer oyun kurucu Andrew Andrews'un da önümüzdeki hafta içinde takıma katılması bekleniyor. 
Transferde Güney Kore'nin Sonic Boom kulubüne gönderilen Leon Williams'ın yerine uzun forvet de arayan Best Balıkesir takımdan ayrılmak isteyip kadro dışı bırakılan guard Michael Green'e Galatasaray Odeabank talip oldu. Başkan Gafur Çoymak, bonservis bedeli alarak veya oyuncu takasıyla bu transfere izin verebileceklerini söyledi.

BAŞKENT'TE KRİTİK RANDEVU
Best Balıkesir, Spor Toto Basketbol Ligi'nde alt sıraları yakından ilgilendiren maçta yarın Halk Enerji TED Ankara Kolejliler'e konuk olacak. Ankara Spor Salonu'ndaki maç saat 16.00'da başlayacak. Ligde son iki sırada bulunan iki takımın da galibiyeti bulunmuyor. Michael Green'in forma giyemeyeceği Best Balıkesir'de yeni transfer Tre Kelley, maça yetiştirilmeye çalışılacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...