Özyeğin Üniversitesi'den 'Teknik hata' çarkı

Özyeğin Üniversitesi'den 'Teknik hata' çarkı

GÜNDEM Haberleri

Özyeğin Üniversitesi, Taksim'deki meydana gelen olaylarla ilgili bir açıklama yaptı. Ancak iki saat sonra açıklamayı "Teknik hata" diyerek geri aldı

Özyeğin Üniversitesi, Taksim'deki meydana gelen olaylarla ilgili bir açıklama yaptı. Ancak iki saat sonra "teknik hata" yüzünden basın bülteninin iptal edildiği bildirildi. Aşağıda imzası bulunan Özyeğin Üniversitesi mensupları olarak, Taksim'de ve Türkiye'nin çeşitli yerlerinde barışçıl bir şekilde protesto haklarını kullananlara karşı uygulanan ölçüsüz ve şiddet dolu müdahaleleri kınıyor, kentine sahip çıkan bireylerin ve toplulukların katılım haklarını yok sayan, farklı düşünce ve hayat tarzlarına karşı tahammülsüz yönetim anlayışını protesto ediyoruz. Ölçüsüz şiddeti uygulayan kolluk kuvvetleri kadar bireylerin haklarını ve özgürlüklerini korumakla görevli bütün yetkilileri olanlardan sorumlu tutuyoruz. Olaylara gözünü kapatarak halkı bilgilendirme görevini yerine getirmeyen ana akım medyayı da bir an önce sorumluluklarını yerine getirmeye ve özür dilemeye davet ediyoruz. Yöneticileri yıkımları durdurmaya, halkın birçok haklı nedenden dolayı yoğun tepki verdiği projelerden vazgeçmeye, uygulanan orantısız şiddeti sonlandırmaya çağırıyoruz.
nbsp;
Saygılarımızla,
Özyeğin Üniversitesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...