Vodafone Freezone Teoman, MFÖ ve Kalben'i gençlerle buluşturuyor

Düzenleyen:
Vodafone Freezone Teoman, MFÖ ve Kalben'i gençlerle buluşturuyor

MAGAZİN Haberleri

Müziğin en sevilen isimlerini gençlerle buluşturmaya devam eden Vodafone FreeZone, geleneksel Vodafone FreeZone Festivali kapsamında Atlantis Yapım organizasyonuyla yarın akşam (10 Aralık) İstanbul’da unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

Biletlerin erkenden tükendiği Vodafone FreeZone Festivali’nin İstanbul ayağı, rock müziğin ünlü ismi Teoman ve yıllara meydan okuyan efsane grup MFÖ’nün yanı sıra sözleri ve besteleriyle son dönemin çok konuşulan seslerinden Kalben’i Volkswagen Arena’da gençlerle bir araya getirecek.

9 Aralık 2016 - Vodafone Türkiye'nin gençlik markası Vodafone FreeZone, 25 yaş ve altı gençlere yepyeni özgürlük alanları oluşturmaya devam ediyor. Türk rock müziğinin ünlü ismi Teoman ve efsane grup MFÖ’nün dillere dolanan şarkılarıyla yarın akşam (10 Aralık) müzik ziyafeti sunacağı Vodafone FreeZone Festivali’nin İstanbul ayağı, İstanbullu müzikseverlere ilkleri yaşatacak.

Biletlerin şimdiden tükendiği etkinlikte farklı tarzı ve yorumuyla son dönemin dikkat çeken sesi Kalben de Teoman ve MFÖ gibi efsanelerle aynı sahneyi paylaşacak. Yarın akşam saat 19:00’da Volkswagen Arena İstanbul’da gerçekleşecek konser, gençlere kafalarına göre eğlenecekleri festival tadında bir gün vaat ederken, özel sürprizler, hediyeler ve sanatçılarla tanışma şansı da sunacak. Rock müziğin kült isimlerinden Teoman, uzun zamandır canlı performans ile söylemediği en sevilen şarkılarını bu kez gençler için söyleyecek. ‘Papatya’, ‘17’, ‘Sus Konuşma’, ‘Uykusuz Her Gece’, ‘Kardelen’, ‘Paramparça’, ‘Renkli Rüyalar Oteli’ gibi dillerden düşmeyen şarkılarını binlerce seveniyle birlikte seslendirecek. Müzik kariyerlerine 60 yılların sonunda başlayan efsane grup MFÖ ise ‘Sarı Laleler’ ‘Yandım Yandım’ ‘Benim Hala Umudum Var’ ‘Psikopat’ ‘Olduramadım’ ‘Ali Desidero’ gibi şarkılarıyla müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak. Söz ve besteleriyle bu yılın çok konuşulan seslerinden Kalben ise ‘Saçlar’, ‘Haydi Söyle’, ‘Çorap’ gibi şarkıları seslendirecek.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...