Faturayı Riekerink'in yardımcısına kestiler

Düzenleyen:
Faturayı Riekerink'in yardımcısına kestiler

SPOR Haberleri

Yönetim, Hollandalı hocaya yardım konusunda yeterli olamayan Orhan Atik’i gönderdi

Burhan Can TERZİ

Gün geçmiyor ki Galatasaray’da bir kriz yaşanmasın. Sarı-kırmızılılarda geçtiğimiz sezon Mustafa Denizli’nin gönderilmesi sonrası 3 maçlığına takımın başına getirilen Orhan Atik, sürpriz bir şekilde görevinden alındı. Jan Olde Riekerink’in yardımcılığını yapan Atik, dün sabah Florya tesislerine geldiğinde beklenmedik bir sürprizle karşılaştı. Futbol Direktörü Cenk Ergün, “Hocam, görevinize son verildi. Antrenmana çıkamazsınız” ifadeleri sonrası büyük şaşkınlık yaşayan Atik, bağırıp çağırdıktan sonra tesisleri terk etti. Aynı zamanda altyapıyı koordine etmekle de sorumlu olan Orhan Atik’in Florya’dan gönderilmesinin birkaç sebebi bulunuyor. Yönetim Atik’in Riekerink’e yardım konusunda yetersiz kaldığı görüşünde. Ayrıca Atik’in emeklilik süresi dolduğu için kulüp böyle bir tasarrufta bulundu. Bunlara ilave olarak Atik, Hollandalı hocayla ciddi fikir ayrılıkları yaşıyordu.

Yaptığın hoş değil

Riekerink de, yönetimin aldığı bu karar karşısında bir tepki göstermedi, çünkü tecrübeli teknik adam son zamanlarda yardımcısının tavırlarından hoşnut değildi. Özellikle Kasımpaşa maçında Orhan Atik’in kulübeden fırlayıp oyunculara sert şekilde bağırması, Hollandalı hocayı son derece rahatsız etti. Hollandalının bu konuda Atik’i uyardığı ve “Önünde ben varken çıkıp direktif vermen hoş değil” dediği ve ikilinin hafta boyunca aralarının soğuk olduğu ifade edildi. Atik, Beşiktaş’la Vodafone Arena’da oynanan ve Galatasaray’ın 2-0 önde olduğu karşılaşmada, Ayhan Akman ve Riekerink’in karşı çıkmasına rağmen ısrarlı bir şekilde oyuncu değişikliği yapılmasını ve Cavanda’nın sahaya sürülmesi konusunda diretmiş, sarı-kırmızılılar derbiyi 2-2 tamamlamıştı.     

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...