Avrupa'yı salladı Türkiye'ye geliyor!

Düzenleyen:
Avrupa'yı salladı Türkiye'ye geliyor!

SPOR Haberleri

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Romanya'nın Astra Giurgiu takımı ile en büyük sürprizine imza atan Marius Şumudica Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor ile anlaştığını açıkladı.

Gaziantepspor'da görevine son verilen İsmail Kartal'ın yerine çok sürpriz bir isim geliyor... UEFA Avrupa Ligi E grubunun son maçında Roma ile 0-0 berabere kalarak 8 puanla tur atlayan ve büyük bir sürprize imza atan Astra Giurgiu'nun Teknik Direktörü Marius Şumudica yeni takımının Gaziantepspor olduğunu açıkladı.

Romanyalı teknik adam yaptığı gözyaşları içinde yaptığı veda açıklamasında, "Astra ile yakaladığımız başarılardan ötürü gururluyum. Bu Astra ile son maçımdı. Artık kariyerimde yeni bir sayfa açıyorum. Bundan sonra Türkiye'de Gaziantepspor'un teknik direktörü olcağım" dedi.

"TÜRKLER DAHA FAZLA VERDİ..."
Roma maçının ardından gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Şumudica, "Her şey çok zordu, kendimi Astra'ya bağlı hissediyordum. Ödenmesi gereken 150.000 Euro'luk tazminat maddesi problem değildi. Bu takım bana gerçekten inanılmaz maaş ödüyordu ama Türkler daha fazlasını verdi. Dün tazminat miktarını hesaba yatırdılar ve bu para UEFA'dan Astra'nın hesabına geldi." ifadelerini kullandı.
Gaziantepspor'da çalışacak olmanın kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Şumudica, "Kariyerime Türkiye'de devam edecek olmak benim için çok büyük bir şans. Her zaman Türkiye Ligi'ni çok sevmişimdir. Türkler, tüm antrenörlerimi, doktorlarımı getirmeme izin verdiler. Onların istediği paraları da verdiler." diyerek sözlerini sürdürdü.

GAZİANTEPSPOR, 5 KAT DAHA FAZLA MAAŞ VERDİ!
Romanya basını, Şumudica'nın Astra Giurgiu'dan ayda 8.000 euro kazandığını, Gaziantepspor'daki maaşının ise 40.000 Euro olacağı bilgisini verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...