On binlerce Tokatlı piknikte buluştu

On binlerce Tokatlı piknikte buluştu

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da yaşayan Tokatlılar, Başakşehir Belediyesi'nin bu yıl 3.'sünü düzenlediği 'Geleneksel Tokat Buluşması' etkinliğinde bir araya geldi.

İstanbul'da yaşayan Tokatlılar, Başakşehir Belediyesi'nin bu yıl 3.'sünü düzenlediği 'Geleneksel Tokat Buluşması' etkinliğinde bir araya geldi. Etkinliğe AK Parti milletvekilleri Harun Karaca, Mehmet Domaç ve Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile İstanbul'da yaşayan on binlerce Tokatlı katıldı. nbsp;Harun Karaca, "Yağmur yağmasına rağmen burayı tıklım tıklım dolduran hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bu kadar büyük bir organizasyonu kimse hayal edemiyordu" dedi. Mehmet Domaç ise, "Tokatlıların yaşlısı, genci, çocuğu büyüğü hepsinin bir araya gelerek kültürlerini devam ettirmeleri, barış ve dostluk içerisinde bir arada eğlenmeleri bizi çok sevindiriyor" diye konuştu. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da, "İlk defa bir piknik alanı bu kadar kalabalık görmüş oldu. Bu sene 100 bin dedik, seneye de sayın vekilim 150 binlik hedefi koydu. Bu nbsp;güzel organizasyona katılan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...