Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

850 bin Euro'yla Avrupa'yı fethetti

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
850 bin Euro'yla Avrupa'yı fethetti

SPOR Haberleri  / Sabah

Avrupa Ligi'ne ilk defa katılmasına rağmen gruptan lider olarak çıkmayı başaran Osmanlıspor, bu noktaya gelene kadar son iki sezonda transfere sadece 850 bin Euro (Yaklaşık 3 milyon TL) harcadı.

Gruplardan bir üst tura çıkan 24 takım arasında en az harcama yapan ekip olan Osmanlıspor, bu süreçte kadrosuna 19 oyuncuyu bonservissiz kattı. Sadece N'Diaye'ye 350 bin Euro, Seto'ya 300 bin Euro, Sharbini'ye ise 200 bin Euro harcayan ekibin kasasından, turnuvanın en fazla para harcayan takımı olan Manchester United'a göre 389 kat daha az para çıktı. Ankara ekibi ile beraber gruplardan çıkan Fenerbahçe ise 47.6 milyon Euro ile 24 takım arasında en fazla harcama yapan 7'nci ekip durumunda

850 bin Euro'yla Avrupa'yı fethetti

MUSTAFA REŞİT AKÇAY 6 ÜLKEYİ FETHETTİ!
Mütevazı kadrosu ile Avrupa'da yoluna devam eden Mustafa Reşit Akçay'ın Osmanlıspor'u 12 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alırken, 6 farklı ülkenin takımlarını geride bıraktı. Romanya'dan Zimbru, Estonya'dan Kalju, Danimarka'dan Midtjylland'ı elemelerden geçen ekip, gruplarda da İsviçre'den Zürih'i, Romanya'dan Steaua Bükreş'i, İspanya'dan da Villarreal'i geride bıraktı. Mustafa Reşit Akçay, Trabzonspor ve Osmanlıspor'un başında UEFA Avrupa Ligi'nde toplam 24 maça çıkarken, 17 galibiyet, 5 beraberlik ve sadece 2 yenilgi aldı. Akçay, ulaştığı 2.33 puan ortalamasıyla kupa tarihinin de 15 maç üstü görev yapmış hocaları arasında 5. durumda.

850 bin Euro'yla Avrupa'yı fethetti

OSMANLI'DAN ALEX SONG HAREKÂTI!
Avrupa Ligi'nde son 32'ye kalarak tarih yazan Osmanlıspor, ara transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Başkent ekibi, Barcelona ve Arsenal gibi takımlarda forma giyen şu sıralar Rusya Premier Lig ekibi Rubin Kazan'da oynayan Alex Song'u Ankara'ya getirdi. Kamerunlu futbolcu menajeri ile birlikte, Osmanlı-Zürih maçını tribünden izledi. Kulüp ve Song arasındaki görüşmelerin olumlu geçtiği ve son anda araya başka bir kulübün girmemesi halinde ara transferde resmi imzanın atılacağı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...