Rıdvan Dilmen'den çok konuşulan pozisyona açıklama!

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen'den çok konuşulan pozisyona açıklama!

SPOR Haberleri

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş - Bursaspor karşılaşmasıyla ilgili "Gökhan Gönül'ün pozisyonu penaltı değil, Marcelo'nun pozisyonu bence kırmızı kart." dedi.

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçını değerlendirdi.

Dilmen'in açıklamalarının bazıları şu şekilde:

"Erkan Velioğlunu kaybettik. Başsağlığı dileyelim. Beşiktaş tedirgin. Çok sert bir mücadele oluyor. Hakem maçı yönetmeyip, idare etmek zorundaydı. Kolay kart göstermiyor. Son dakika olan olaya kadar öyleydi."

"GÖKHAN'IN POZİSYONU PENALTI DEĞİL, MARCELO'NUN POZİSYONU KIRMIZI KART"

"Yürekli bir Bursaspor var. İlk 20-25 dakika, bende baya bir iz bıraktılar. Temposu yüksek, kalitesi düşük bir ilk yarı oldu. Necip 2-3 pas hatasına rağmen iyi oynadı ilk yarıda."

"Gökhan Gönül'ün pozisyonu bence penaltı değil. İkinci penaltı kararı doğru. Marcelo'nun pozisyonu minimum sarı kart, bence kırmızı kart."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...