İhlas Yapı'dan dövizini bozdurana indirim

Düzenleyen:
İhlas Yapı'dan dövizini bozdurana indirim

Ekonomi Haberleri

İstanbul Ispartakule’de 5.500 konut üreten İhlas Yapı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlayan TL seferberliği kampanyasına tam destek verdi. Firma, Bizim Evler 6 ve 7’den daire sahibi olmak isteyen yatırımcılara bozdurdukları dövizin yüzde 5’i oranında indirim sağlıyor.

1990 yılından bu yana tüm projelerinde yüksek kalite, erken teslim ve avantajlı ödeme seçenekleriyle yatırımcılarına konforlu bir hayat sunan İhlas Yapı, TL’nin değerlenmesi için başlatılan döviz bozdurma seferberliğine destek verdi.

Nitelikli konut projesi Bizim Evler serileri ile sektöre öncülük eden İhlas Yapı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dolarlarınızı bozdurun; altına, Türk lirasına çevirin” kampanyasına destek için  projelerden daire alanlara bozdurduğu dövizin yüzde 5’i oranında indirim sağlıyor.  Buna göre Bizim Evler 6 ve 7’den daire sahibi olmak isteyen yatırımcılar, bozdurdukları dövizin yüzde 5’i oranında indirimden yararlanabilecek. 
İhlas Yapı, Türk lirası seferberliğine destek olmak amacıyla başlattığı kampanyasını; 31 Aralık’a kadar, dolar ve avro bozdurup makbuzunu getiren konut alıcılarına sağlıyor. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...