Yazarlar, polisi ve devleti suçladı

/ Kaynak: OZEL
Yazarlar, polisi ve devleti suçladı

GÜNDEM Haberleri  / OZEL

Türkiye'nin önde gelen yazarları Gezi Parkı eylemlerinde polisin sert müdahalesiyle ilgili devlet ve hükümet yöneticilerine ortak bir çağrıya imza attı.

Türkiye'nin önde gelen yazarları bir haftadır devam eden Taksim Gezi Parkı eylemlerinde polisin sert müdahalesiyle ilgili devlet ve hükümet yöneticilerine ortak bir çağrıya imza attı. Eylemcilerin savunulduğu ortak bildiride polis ve devlet kadroları suçlandı. Bildiride, "Biz aşağıda imzası olan yazarlar nbsp;İstanbul'daki bir parkın yok edilmesine karşı protesto hakkını kullanmak isteyen halkın, polis güçlerinin durmaksızın süren şiddetli saldırıları ile baş başa bırakılması ve devletin üst düzey yöneticilerinin polis şiddetini durdurmak için tedbir almamaları sonucu tüm Türkiye'ye yayılan protesto gösterilerinin halkı dinlemek yerine giderek artan bir şiddetle bastırılmaya çalışılmasını kınıyoruz" denildi.

GÜNDEM
Kaynak: OZEL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...