Roberto Carlos, Sivas'la imzayı attı

/ Kaynak: İHA
Roberto Carlos, Sivas'la imzayı attı

SPOR Haberleri  / İHA

Sivasspor, teknik direktörlük görevine getirdiği Brezilyalı Roberto Carlos ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Sivasspor, nbsp;teknik direktörlük görevine getirdiği Brezilyalı Roberto Carlos ile iki yıllık sözleşme imzaladı. nbsp;4 Eylül Stadyumu'nda yaklaşık bin Sivasspor taraftarı önünde gerçekleşen imza töreninde taraftarların yoğun tezahüratları eşliğinde sahaya gelen Roberto Carlos, taraftarların yoğun sevgi gösterilerine maruz kaldı.İmza töreninde konuşan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, ''İlk günkü gibi heyecanlıyım, inşallah dünya starı hocamızla başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi. nbsp;Taraftarların yoğun tezahüratlarına Roberto Carlos Türkçe olarak "Teşekkürler" dedi. Carlos, ''Hayatımdaki en önemli günlerden biri. Çünkü kariyerimde ilk başlangıç olacak. O yüzden burada olmaktan inanılmaz mutluyum. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum bana bu şansı verdiği için ilk geldiğim andan itibaren taraftar beni çok iyi karşıladı. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Burada umarım birlikte çok güzel işler başaracağız bu bir ekip işidir. O yüzden herkese çok çok ihtiyacımız var" dedi.Carlos hedeflerinin büyük olduğunu belirterek, stadı bütün maçlarda dolu görmek istediği belirtti. Taraftarların, ''Şampiyon yap bizi Roberto Carlos" tezahüratlarına Carlos, ''İnşallah hep birlikte şampiyon olacağız" karşılığını verdi.
Konuşmaların ardından Carlos kendisini 2 yıllığına Sivasspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Başkan Otyakmaz Carlos'a "58" numaralı Carlos'un isimin yazılı olduğu formayı hediye ederken Carlos formayı öperek karşılığını verdi.
Carlos daha sonra taraftarların bulunduğu tribünlere forma ve futbol topu attı.


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...