Riekerink 5 aydır para alamıyor

Düzenleyen:
Riekerink 5 aydır para alamıyor

SPOR Haberleri

Bankadan kredi alamayan ve kasasında da yeteri kadar para olmayan Galatasaray'da teknik direktör Riekerink'in 5 aydır maaşı yatmıyor.

Galatasaray yönetimi, Florya ve Riva arazileri için Emlak Konut'la yaptığı ön protokolü henüz resmi anlaşmaya çeviremeyince, mukaveleyi teminat olarak gösterip bankadan da kredi alamadı.

MAAŞLAR ÖDENMİYOR
İçinde bulundukları ekonomik tablo nedeniyle oldukça sıkıntılı günler geçiren Özbek yönetiminin, kulüp personelinin maaşını bile ödemekte sıkıntı yaşadığı kaydedildi.
Aylardır paralarını alamayan futbolculara da aralığın 28'ine kadar yeni senetler veren yönetimin, oyunculardan biraz daha anlayış istediği ve ödemelerin belirlenen tarihte yapılacağı sözünü verdiği bildirildi.

5 AYDIR PARA ALAMIYOR
Sarı-Kırmızılılar'ın, sezon başında 900 bin Euro karşılığında anlaştığı ve aylığı 75 bin Euro'ya gelen teknik direktör Riekerink'e ise 5 aydır ödeme yapamadığı öğrenildi.

NİHAİ ANLAŞMAYA KUR ENGELİ
Kulübün kurtuluşu olarak görünen anlaşmanın henüz resmiyete dökülmemesi camia içinde de kafa karışıklığı yaşattı. Aralıkta yapılması planlanan anlaşmanın döviz kurundaki artış nedeniyle revize edildiği ve görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...