Fenerbahçe'ye 10 numara için Diego Souza önerildi

Düzenleyen: / Kaynak: Takvim
Fenerbahçe'ye 10 numara için Diego Souza önerildi

SPOR Haberleri  / Takvim

Fenerbahçe'nin 10 numara pozisyonu için arayışları sürerken, menajerler Sport Recife'den 31 yaşındaki Diego Souza'yı önerdi. Diego'nun bonservisi 4 milyon Euro.

Ara transfer döneminde kadrosuna 10 numaralı oyuncu transferi yaparak 3 kulvarda daha geniş bir kadro ile yarışmak isteyen Fenerbahçe'ye menajerler tarafından sürpriz bir isim önerildi.

4 MİLYON EURO'YA HAZIR

Brezilya Ligi takımlarından Sport Recife'de 10 numaralı pozisyonda forma giyen 31 yaşındaki Diego Souza'nın Fenerbahçe'ye transfer olabileceği kulübe iletildi. Brezilya Ligi'nin bilinen futbolcularından birisi olan 1.86 boyundaki Diego Souza'nın sözleşmesi 31 Aralık 2017 tarihinde sona eriyor. Piyasa değeri ise 4 milyon Euro civarında. Diego Souza'nın Fenerbahçe'ye kiralanabileceği sözleşmesinin bitimine 1 yıl kaldığı için de çok uygun bir fiyata bonservisinin de alınabileceği kaydedildi.

ADVOCAAT ARAŞTIRIP KARARINI VERECEK

2 kez Brezilya Milli Takım forması da giyen Diego Souza ile ilgili olarak son kararı teknik direktör Dick Advocaat verecek. Hollandalı teknik adam, Brezilyalı futbolcu hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak istediği ve detaylı bir araştırma sonunda kararını Sarı- Lacivertli yönetime ileteceği de gelen haberler arasında. Diego Souza daha önce Avrupa kıtasında Benfica forması da giymişti..

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Takvim
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...