Elazığ'da teröre lanet yürüyüşü

Düzenleyen:
Elazığ'da teröre lanet yürüyüşü

YAŞAM Haberleri

Elazığ'da Beşiktaş'taki terör saldırısı protesto edilerek teröre tepki gösterildi.

İstanbul'da dün gece meydana gelen terör saldırısını protesto etmek amacıyla bir araya gelen Elazığ'daki üniversite öğrencileri, Beşiktaşlı taraftarlar ve vatandaşlar yürüyüş düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında başlayan yürüyüş öğretmenevi önüne kadar devam etti. Terörü protesto eden kalabalık "Polise uzanan eller kırılsın, şehitler ölmez vatan bölünmez, kahrolsun PKK, vatan sana canım feda" sloganları attı. 

Yürüyüş sonrasında şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okundu. Yürüyüşe katılanlar adına konuşan Ali Ayyıldız, "Burada toplanmamızın amacı milletimize ve vatanımıza sahip çıkmaktır. Burada organize olarak değil yüreğimiz vatan için yandığından toplandık. Buradan PKK ve onun gibi terör örgütlerine bütün kin ile nefretimizi duyuruyoruz. Allah'ın izniyle bu şerefsizler bizi hiçbir zaman diz çöktüremez ve yıldıramaz. Biz bunlarla baş etmesini iyi biliriz. Reisimiz, vatanımız ve milletimizin arkasındayız. Bu birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece hiç kimse bizi yıkamaz" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...