Basketbol'da final serisinin ilk maçı 5 Haziran'da

/ Kaynak: AA
Basketbol'da final serisinin ilk maçı 5 Haziran'da

SPOR Haberleri  / AA

2012-2013 sezonu şampiyonunun belli olacağı final serisinin ilk maçı 5 Haziran Çarşamba günü İstanbul'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak.

Beko Basketbol Ligi'nde Galatasaray Medical Park ile Banvit arasındaki play-off final serisinin programı belli oldu. nbsp;Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 2012-2013 sezonu şampiyonunun belli olacağı final serisinin ilk maçı 5 Haziran Çarşamba günü İstanbul'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak. nbsp;Final serisinde 4 galibiyete ulaşan takım şampiyonluğa ulaşacak. Serinin ilk iki maçı normal sezonu lider tamamlayan Galatasaray Medical Park'ın sahasında, üçüncü ve dördüncü maç ise Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu'nda oynanacak. Gerekirse beşinci maç İstanbul'da, altıncı maç Bandırma'da, yedinci ve son maç da yine İstanbul'da yapılacak. nbsp;Ligde normal sezonu 27 galibiyet, 3 yenilgiyle lider tamamlayan Galatasaray Medical Park, ilk turda Tofaş'ı 2-0, yarı finalde de Pınar Karşıyaka'yı 3-0 ile geçerek ilk finalist oldu. Normal sezonu 25 galibiyet ve 5 yenilgiyle üçüncü sırada bitiren Banvit ise ilk turda Beşiktaş'ı 2-0, yarı finalde de Anadolu Efes'i 3-1 ile saf dışı bırakarak finale adını yazdırdı.
Final serisinin programı şöyle:
5 Haziran Çarşamba:
20.30 Galatasaray Medical Park-Banvit (Abdi İpekçi)
7 Haziran Cuma:
20.30 Galatasaray Medical Park-Banvit (Abdi İpekçi)
10 Haziran Pazartesi:
20.00 Banvit-Galatasaray Medical Park (Banvit Kara Ali Acar)
12 Haziran Çarşamba:
20.00 Banvit-Galatasaray Medical Park (Banvit Kara Ali Acar)
15 Haziran Cumartesi:
18.00 Galatasaray Medical Park-Banvit (Abdi İpekçi) (Gerekirse)
18 Haziran Salı:
20.00 Banvit-Galatasaray Medical Park (Banvit Kara Ali Acar) (Gerekirse)
21 Haziran Cuma:
20.30 Galatasaray Medical Park-Banvit (Abdi İpekçi) (Gerekirse)

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...