Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gündüz şehit cenazesinde helallik veren tribünler maçta gözyaşı döktü

Düzenleyen:
Gündüz şehit cenazesinde helallik veren tribünler maçta gözyaşı döktü

SPOR Haberleri

G.Saray-G.Antep maçında 39 şehidin acısı vardı... Taraftarı, futbolcusu, polisiyle yekvücut oldu... Çevik Kuvvet alkışlandı, tribünler duygulandı... Selçuk bir polisi alkışlattı ve millet adına sarıldı... 3 gol atan Yasin polislere koştu, o da sarıldı... Müsabakanın skoru mu? G.Saray 3-1 kazandı...

BURHAN CAN TERZİ - Duygu dolu bir akşam yaşandı TT Arena’da. Önceki gün Beşiktaş’ta düzenlenen hain saldırının üzerinden henüz 24 saat geçmemişti, acımız çok ama çok tazeydi. Futbolcular, taraftarlar, güvenlik görevlileri el ele verdiler ve karşılaşma “Birlik” içerisinde başladı. İlk dakikada soldan hızla ilerleyen Bruma, içeriye çıkardı. Top kale önünde Sneijder’in kafasına geldi ama Hollandalı istediği vuruşu yapamadı. 

Yasin cezayı kesti
G.Saray, sezon geneline oranla daha açık bir oyun anlayışındaydı. Cimbom, göze hoş gelen organizasyonlar yapsa da, savunmada özellikle de sağdan çok açık verdi. Ani ataklarla ceza alanında büyük tehlikeler oluşturan G.Antep Ghilas ile pozisyonları sonuçlandıramayınca G.Saray cezayı kesti. 12’de Podolski, soldan koşu gösteren Bruma’ya akıl dolu bir pas attı. Portekizli ceza sahasına girip topu sağına bıraktı; Yasin fırsatı kaçırmadı: 1-0. Gole hemen karşılık vermek isteyen deplasman ekibi 17 ve 20’de Doğanay ile iki önemli fırsattan yararlanamadı. Karşılıklı ataklardan sonuç çıkmayınca ilk yarı 1-0 sona erdi.  

Sneijder’e geçit yok
İkinci yarıya Sabri-Linnes değişikliğiyle giren G.Saray bir an önce ikinci golü bulmanın peşindeydi. Sneijder 51’de savunmayı, 55 ve 60’ta kaleciyi aşamadı. 66’da Selçuk, ceza sahası sağındaki Poldi’yi gördü. Alman yıldız içeri çevirdi. Sahneye çıkan isim yine Yasin oldu: 2-0. 74’te Elyasa durumu 2-1 getirdi. 78’de G.Antep’ten Fatau atıldı. Son dakikalarda Eren Derdiyok iki net pozisyon harcadı. Uzatmadaki Selçuk’un frikiğinde direkten dönen topu iyi takip edip hat-trick yapan Yasin skoru ilan etti: 3-1.
Gündüz şehit cenazesinde helallik veren tribünler maçta gözyaşı döktü
SEVİNÇLERİN EN BURUĞU
TT Arena’da Galatasaray’ın golleri Yasin Öztekin’den geldi… Dakikalar 12’yi gösterdiğinde ağları havalandıran Yasin sevincini asker selam vererek yaptı. Ardından da saha kenarındaki çevik kuvvet polislerine gidip sarıldı. Bu hareketi ayakta alkışlandı.

ADAMSIN!
Yasin Öztekin’in golünden sonra asker selamı vermesi ve en önemlisi de polislere sarılması sosyal medyada bir anda 1 numara oldu. Twitter’da TT olan Yasin Öztekin için “Helal olsun”, “Adamsın” “Gecenin en güzel ve özel karesi” “Ağlattın bizi Yasin” gibi yorumlar yapıldı.
Gündüz şehit cenazesinde helallik veren tribünler maçta gözyaşı döktü
YASİN ÖZTEKİN: Ağlayacaktım

“Selçuk abi polisi tribüne götürdü-ğünde tüylerim diken diken oldu”
Maç sonrası, “İlk defa hat-trick yaptım. Mutluyum 3 puanı aldık 3 gol attım. Bugün de yine kazandık. İyi oynadık, tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum” diyen Yasin Öztekin, “Öncelikle bütün şehitlerimize rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Üzücü şeyler bunlar. Gol atmak istiyordum polislerimize gitmek istiyordum. Onlar olmazsa güvenliğimiz olmaz. Selçuk ağabeyin polis arkadaşımızı getirdiği anda tüylerim diken diken oldu. Biraz daha kalsa, ağlardım gerçekten. Sevincimi onlarla paylaşmak istedim. Onlarla hep beraber biz bir milletiz. Üstesinden gelmek istiyoruz” açıklaması yaptı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...