Bahçeli: Bütün terör örgütleri yer ile yeksan olacak

Düzenleyen:
Bahçeli: Bütün terör örgütleri  yer ile yeksan olacak

GÜNDEM Haberleri

“Türkiye’nin dağılmasını planlayan iç ve dış odaklar imha edilecek. Bunun başka yolu kalmadı”

ANKARA - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün Beşiktaş’ta  meydana gelen terör saldırılarına ilişkin yazılı açıklama yaptı.  Bahçeli, Türkiye’yi teslim almak isteyenlerin şerefsiz terör cellatlarının bir defa daha milli yürekleri kasıp kavurduğunu söyledi. Saldırıyı hunharca ve hayasızca olarak nitelendiren Bahçeli, terörizm amacına asla ulaşamayacağını vurguladı. 
Türkiye Cumhuriyeti her türlü iğrenç ve namert operasyonu göğüsleyip ezecek güç ve kudrette olduğunu bildiren Bahçeli “PKK, FETÖ, IŞİD, PYD-YPG ve DHKP-C milli vakar ve namus karşısında yerle yeksan olacaktır. Bunun başka bir alternatif ve yolu kalmamıştır. Ülkemiz sosyal ve siyasal uzlaşma kulvarına girerken karanlık ellerin bu saldırısı tesadüfi görülmemeli. Ancak Türk milleti melun oyunları bozacak kudrettedir” diye konuştu. 
Sorumluların bulunup cezalandırılmasını isteyen Bahçeli “Bu korkunç ve kahredici terör saldırısına karşı milletimiz bir ve beraberdir. Unutulmamalıdır ki, terörizm amacına asla ulaşamayacak, Türkiye’nin dağılmasını planlayan iç ve dış odaklar mahv ve imha edileceklerdir. Bundan kaçış ve kurtuluş yoktur. Bu süreçte Milliyetçi Hareket Partisi de devletinin ve milletinin yanında fedakârca mücadele edecektir” dedi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...