Erdoğan: Daha ağır bedeller ödeyecekler

Düzenleyen:
Erdoğan: Daha ağır bedeller ödeyecekler

GÜNDEM Haberleri

İstanbul’daki kanlı terör saldırısına ilişkin konuşan Erdoğan “Bizi bunlarla korkutmayı falan hedefliyorlarsa, biz öyle korkup meydanı bu alçaklara ve kahpelere bırakacak kadar alçalmadık” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş’ta gerçekleşen terör saldırısında yararlananları Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti, yetkililerden bilgi aldı. Hastane çıkışında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan “İşin geneli itibarıyla baktığımız zaman 38 şehidimiz var, 155 yaralı söz konusu. Fakat burada üzerinde duracağımız en önemli konu terör belasıyla, bununla mücadelede, milletimin, halkımın sonuna kadar bu mücadeleyi sürdüreceğimizden şüphesi olmasın. Eğer bizi bunlarla korkutmayı falan hedefliyorlarsa biz öyle korkup meydanı bu alçaklara, bu kahpelere bırakacak kadar alçalmadık. Biz bu yola çıkarken kefenlerimizi giyerek çıktık. Biz şahadet makamına ermeyi şereflerin en yücesi olarak bir inancın, bir düşüncenin mensuplarıyız. Onun için de bundan çekinmek gibi bir şey söz konusu değil. Bu vatan, bir defa bu vatanın gerçek anlamda sahiplerinindir. Bunların bu vatanda en ufak bir hissesi, payı söz konusu değildir. Çünkü bunların bu vatana yönelik bir vatansever aşkları falan yok, milliyetperver diye bir aşkları yok. Milletimizin başı sağ olsun. Ama şunu bilmeleri lazım ki bunlar yanında kalmayacak. Bunları yanına koymayacağız. Daha ağır bedeller ödeyecekler. Bunu bir defa bilmeleri lazım” şeklide konuştu.
Bombanın türüne ilişkin soru üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan “Onun bütün incelemelerini yapıyorlar. Bu incelemeler bittikten sonra İçişleri Bakanlığımız daha detaylı açıklamaları yapacaktır” diye cevap verdi. Öte yandan hain terör saldırısının ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında Yıldız Mabeyn Köşkü’nde güvenlik zirvesi toplantısı yapıldı. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...