Erdoğan Fas'a indi

/ Kaynak: İHA
Erdoğan Fas'a indi

Politika Haberleri  / İHA

Başbakan Erdoğan ve beraberindeki heyeti taşıyan ANA uçağı TSİ 17.00 sıralarında Rabat Uluslararası Sale Havalimanına iniş yaptı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kuzey Afrika ülkelerini kapsayan ziyaretlerinin ilk durağı olan Fas'a geldi.
Başbakan Erdoğan ve beraberindeki heyeti taşıyan ANA uçağı TSİ 17.00 sıralarında Rabat Uluslararası Sale havalimanına iniş yaptı. Erdoğan Fas'taki resmi temaslarına Fas Kralı VI. Muhammed ile görüşerek başlayacak. Fas Başbakanı Abdulilah İbn Kiran ile ikili ve heyetler arası görüşmeye katılacak olan Erdoğan, iki ülke arasında anlaşmaların imzalanmasının ardından İbn Kiran ile birlikte ortak basın toplantısı düzenleyecek. Türkiye-Fas İş Forumu toplantısına katılacak olan Erdoğan daha sonra Fas Başbakanı İbn Kiran'ın ev sahipliğindeki resmi akşam yemeğine katılacak. Başbakan Erdoğan'a Fas temaslarında, eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu eşlik ediyor.
Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...