Terör gecesi yaşananlar Beşiktaş'la Bursa'yı kardeş yaptı

Düzenleyen:
Terör gecesi yaşananlar Beşiktaş'la Bursa'yı kardeş yaptı

SPOR Haberleri

Önceki gün gerçekleşen hain saldırının ortasında kalan bir Bursa taraftarına Beşiktaş taraftarının sahip çıkması iki kulüp arasındaki kırgınlıkları giderdi. Olayı anlatan yeşil-beyazlı bir taraftarın attığı mesaj, hele hele sonunda kullandığı kelimeler her şeyi özetledi: Beşiktaş düşmanlığı benim için bitti. Aramız bozuk, kanımız değil...

Vodafone Arena etrafındaki o alçak terör saldırısının ardından Beşiktaş ile Bursasporlu taraftarlar kardeşlik görüntüsü sergiledi. O gece olan bitenler içinden öyle bir hikaye çıktı ki gerçekten duygulanılmayacak gibi değil. Bursasporlu bir taraftar olan Çağıl Alperen Çörten, karşılaşma için İstanbul’a giden bir arkadaşının patlama sonrasında yaşadığı olayı sosyal medya hesabından paylaşırken yazdıklarıyla milletimizin alçak saldırılar karşısında nasıl yekvücut olduğunu bir kere daha gözler önüne serdi. İşte Çağıl Alperen Çörten’in o içten satırları:

“Arkadaşım Bursa’dan İstanbul’a otobüslerle geliyor Beşiktaş maçına gidiyor. Maç sonu ablasına gitmek için Bursa’ya dönmüyor ve oradan atkısını içine saklayarak ablasına gitmek için çıktığında patlamalar oluyor ve köşeye sığınıyor. Korkudan atkısının dışarı sarktığının farkına bile varmıyor. Bunu gören Beşiktaş taraftarları, arkadaşımı alıp karnını doyurup ‘Yatacak yerin var mı?’ diye sorup ablasının evine sağ salim teslim ediyorlar. Bundan sonra Beşiktaş düşmanlığı benim için bitmiştir. Aramız bozuk kanımız değil...”

Örten’in bu sözlerle anlattığı olayda özellikle Beşiktaş taraftarlarının davranışı sosyal medyada büyük takdir topladı. Her iki kulüp taraftarları da duygu dolu mesajlar attı. Olayların hemen ardından Beşiktaş Jimnastik Kulübü Kongre Üyesi Marlo Baran, sosyal medya hesabından, “2 Bursalı arkadaşımız yanımızda. Taksiler gitmiyorlar, yollar kapalı, biz arkadaşları semtten çıkarıp konvoylarına bindireceğiz” şeklinde tweet atmıştı. 

Bursaspor taraftar gruplarından biri de olaylar sonrasında “Bursa da bizim Beşiktaş da bizim. Vatan, her şeyin üstündedir. Tüm Türkiye’ye geçmiş olsun. Bu artık son olsun” paylaşımında bulundu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...