Yeni seri şart

Düzenleyen:
Yeni seri şart

SPOR Haberleri

Beşiktaş beraberliğiyle hız kesen Fenerbahçe, son 5 haftada bileği bükülmeyen Antalya’yı evinde devirerek zirve takibini sürdürmek istiyor.

M.EMİN ULUÇ - Ligdeki yakaladığı 5 maçlık galibiyet serisi Beşiktaş derbisiyle noktalanan Fenerbahçe, Antalya deplasmanında kazanarak yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor. Avrupa Ligi’nde grup lideri olarak tur atlayıp moral depolayan sarı-lacivertlilerde Teknik Direktör Dirk Advocaat, oyuncularını “Her maç final” sloganıyla motive ediyor. Antalya yolculuğu öncesi bir toplantı yapan Hollandalı, “Beşiktaş karşısında galibiyeti hak eden bir performans sergiledik ama bu iki puan bıraktığımız gerçeğini değiştirmiyor” derken, “Fazlasıyla kayıp yaşadık. Beraberlik bile bizim için lüks. Zirvenin gerisinde olduğumuz için her maçı kazanmak zorundayız. Devre arasına kadar yene yene devam etmemiz şart” ifadelerini kullandı.
Hızlı pas, bol şut
Feyenoord zaferinin geride kaldığını vurgulayan Dirk Advocaat, “Önemli bir başarı yakaladık. Ancak bizden mücadele ettiğimiz her kulvarda başarılı olmamız bekleniyor. Yapacağımız ufak bir hata her şeyin bozulmasına neden olabilir. Buna müsaade edemeyiz” vurgusunda bulundu. Tecrübeli teknik adam, “Rakiplerin ne yaptıklarıyla değil sadece kendi işinizle ilgilenin ve her maçın final olduğunu unutmayın. Bu disiplini korumamız bizi hedeflerimize ulaştıracaktır” sözleriyle oyuncularına duyduğu güveni dile getirdi. Antalya’nın son haftalarda yakaladığı çıkışa da dikkat çeken Advocaat, “Son 5 maçında 2 gol yemiş. İyi kapanan bir rakip bizi bekliyor” derken, hızlı ve ayağa paslarla sonuca gitmeleri gerektiğini söyledi. Hollandalı aynı zamanda oyuncularına şut emri verdi.
Skrtel ceza sınırında
Fenerbahçe’nin bu sezon oynadığı maçlarda en çok süre alan isim olan Martin Skrtel, Antalya deplasmanına ceza sınırında çıkacak. Slovak yıldız sarı görmesi halinde Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyecek. Advocaat, başta Skrtel olmak üzere tüm oyuncularını özellikle hakemler ve rakiple diyaloga girmemeleri yönünde uyardı.
Son gülen Antalyaspor
Sezona kötü başlayan Antalya, galibiyet yüzü göremediği ilk 8 haftada ancak 3 puan toplayabilmişti. Ancak kırmızı-beyazlılar son 5 haftada 4 galibiyet, 1 beraberlikle adeta şaha kalktı. Tarihinde 40 kez karşılaştığı Fenerbahçe karşısında 5 galibiyet, 28 yenilgi alan Antalya, sarı-lacivertlilerle olan son randevusunu da 4-2 kazanmıştı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...