Ünyeliler Mevlid Kandili'nde camileri doldurdu

Düzenleyen:
Ünyeliler Mevlid Kandili'nde camileri doldurdu

YAŞAM Haberleri

Ordu'nun Ünye ilçesinde vatandaşlar Mevlid Kandili nedeniyle camilere akın etti.

Mevlid Kandili, Ünye’de binlerce vatandaş tarafından idrak edildi. Büyük Camiye akın eden Ünyeliler akşam namazı sonrası Ünye Müftülüğü ve Ünye Belediyesi tarafından Büyük Camii'nde okunan Mevlid-i Şerif ve Kur'an-ı Kerim'i dinledi.
Öte yandan camiye sığmayan cemaatten kimileri namazlarını avluda kıldı. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı.
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın da katıldığı Mevlid programında önce Kur-an'ı Kerim okundu, daha sonra ilahiler söylendi. Kandil gecesine yoğun ilgi gösteren Ünyeliler, İstanbul'da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenler için dualar okudu. Yapılan dualarda ülkemizin içinden geçtiği zor dönemde birlik ve beraberlik mesajları verilirken, İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen hain saldırıda hayatını kaybeden şehit polislerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için dualar edildi, saldırıda yaralanan vatandaşlarımız için de şifa dileğinde bulunuldu.
Mevlid Kandili sonrası Ünye Belediyesi tarafından vatandaşlara kandil simidi ikram edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...