Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mete Yarar'dan hain saldırıyla ilgili çarpıcı yorum

Düzenleyen:
Mete Yarar'dan hain saldırıyla ilgili çarpıcı yorum

GÜNDEM Haberleri

Güvenlik uzmanı Mete Yarar, Beşiktaş Bursaspor maçı sonrası 44 vatandaşın şehit olduğu İstanbul patlamasıyla ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu.

İstanbul'daki terör saldırısını yorumlayan güvenlik uzmanı Mete Yarar, "Türkiye'nin üzerine bütün köpekleri saldılar. Adı budur bunun" dedi.

Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek programında güvenlik uzmanı Mete Yarar, gazeteci Nevzat Şimşek ve Prof. Dr. Hasan Köni, Türkiye'nin son zamanlarda gündemine oturan terör saldırıları ve 10 Aralık gecesi yapılan hain saldırı konuşuldu.

TERÖRÜN SPONSORLARI TÜRKİYE'DE EYLEM YAPMANIN ÖNÜNÜ AÇTI

Terör örgütünün sponsonlarının Türkiye'de eylem yapmanın önünü açtıklarını savunan Yarar, "Bir ülkenin başkentinde eylem yapıyor ve arkasından Avrupa'nın göbeğinde Brüksel'de taziye çadırı açıyorsanız burada sorgulanması gereken bir nokta vardır" dedi.

ÖRGÜTÜN GADDARMAŞMASININ NEDENİ

15 Temmuz'da darbe girişimine darbe diyemeyen Avrupa'nın terör konusunda yanımızda olmasını beklediğini açıklayan Yarar, örgütün gaddarlaşmasının arkasındaki ana nedenin, Avrupa'daki sempatisinin artmasından kaynaklandığını düşündüğünü söyledi.

MÜNBİÇ YOLUNU KESMEK İSTİYORLAR

Avrupa'nın ve Türkiye'nin bölgedeki çıkarları bu kadar net çatışmadığını vurgulayan Yarar, El Bab'tan sonra sıranın Münbiç'e geldiğini bildikleri için Türkiye'nin önüne engel çıkartarak bunu engellemek istediklerini belirtti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...