Beşiktaş'tan flaş kombine kararı!

Düzenleyen:
Beşiktaş'tan flaş kombine kararı!

SPOR Haberleri

Başkan Orman, Bursaspor maçı sonrası meydana gelen hain saldırı hakkında açıklamalarda bulundu ve şehit aileleri için alınan kararı açıkladı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın yakınında hain saldırının yapıldığı yeri ziyaret etti ve açıklamalarda bulundu.

İşte Fikret Orman'ın açıklamaları;
"Yapılan bombalı saldırıyı camiam adına lanetliyorum. Vefa Karakurdu ve Tunç Uncu kardeşlerimizi kaybetmiş olmaktan derin üzüntü içerisindeyiz. Acımız henüz çok taze ancak bu ülke için birçok sporcusunu şehit vermiş bu camia ite köpeğe prim vermeyecektir.
Bugün itibariyle kombineleri kaldırıyoruz. Çarşamba günü oynayacağımız maçta kombineleri kaldırıyoruz. Elde edilecek geliri şehit ailelerine vereceğiz…

Herkes parasıyla gelecek ve bu parayla şehit ailelerine bağışlayacağız. Allah ölenlerin ailerine sabır versin. Ülkemiz büyük bir ülkedir. Hİçbir şekilde taviz vermeyeceğiz bu güzel ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...