Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehitler için Mescid-i Aksa'da gıyabi cenaze namazı kılındı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Şehitler için Mescid-i Aksa'da gıyabi cenaze namazı kılındı

DÜNYA Haberleri  / AA

İstanbul'daki terör saldırısında, Halep, Suriye ve Filistin'de şehit edilen Müslümanlar için Mescid-i Aksa'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikasından (BEM-BİR-SEN) yapılan yazılı açıklamaya göre, Ürdün'ün başkenti Amman'da gerçekleştirilen BEM-BİR-SEN Başkanlar Kurulu Toplantısından sonra kurul üyeleri Kudüs'e geçti.

Kurul üyeleri, Mescid-i Aksa'da İstanbul'daki terör saldırısında şehit edilenlerle Halep, Suriye ve Filistin'de yaşamını yitiren Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kıldı ve dua etti.

"Sabrımızı test eden PKK terör örgütünün de sonu mutlaka gelecektir"

BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Mürsel Turbay, namazın ardından yaptığı açıklamada, İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı.

Hain bir darbe girişimini bertaraf eden Türk milletinin bu tür saldırılara asla pabuç bırakmayacağını belirten Turbay, "Bu milletin şanlı tarihinde hepsi birer kahraman olarak yerlerini almıştır. Yapılan bu hain saldırılar sadece polislerimize yönelik değil tüm milletimize yapılmış bir saldırıdır. Sabrımızı test eden PKK terör örgütünün de sonu mutlaka gelecektir." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...