Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hafriyat kamyonu babaanne ve torunlarını ezdi

Düzenleyen:
Hafriyat kamyonu babaanne ve torunlarını ezdi

YAŞAM Haberleri

Sarıyer'de hafriyat kamyonu yolun karşısına geçmeye çalışan babaanne ve iki torununu ezdi. 5 yaşındaki Yaren Aluç'un hayatını kaybettiği kaza güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, olay, Sarıyer Ferahevler Mahallesi Menekşe Sokak üzerinde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Babaanne Hatice Aluç, torunları Yaren ve Yusuf ile yolun karşısına geçmeye çalışırken, Erdal Yavuz yönetimindeki 34 UP 9788 plakalı hafriyat kamyonunun altında kaldı. Kaza ardından hastaneye kaldırılan 5 yaşındaki Yaren Aluç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Babaanne Hatice Aluç ise ameliyata alındı. Şoför Erdal Yavuz ise polise giderek teslim oldu.

Kahreden kaza, güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde babaanne ve iki torunu elele tutuşmuş şekilde yolun karşısına geçerken hafriyat kamyonunun altında kalıyor. Vatandaşlar kaza ardında yardıma koşuyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...