Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aranan Akdeniz Belediyesi Eşbaşkanı yakalandı

Düzenleyen:
Aranan Akdeniz Belediyesi Eşbaşkanı yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Mersin’de terör soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan Akdeniz Belediyesi Eşbaşkanı Yüksel Mutlu, Diyarbakır’da yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Mersin Cumhuriyet Başsağlığı tarafından yürütülen terör soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan Akdeniz Belediyesi Eşbaşkanı Yüksel Mutlu, bu sabah polisin düzenlediği operasyonda evinde bulunamadı. Soruşturma kapsamında aranan Mutlu, akşam saatlerinde Diyarbakır’da yakalanarak gözaltına alındı. Mutlu’nun Mersin’e getirileceği belirtildi.

Öte yandan, aynı soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan Akdeniz Belediyesi Eşbaşkanı Fazıl Türk’ün ise hala arandığı bildirildi. Bu sabah Mersin’de düzenlenen terör operasyonunda 93 kişi gözaltına alınmış, 46 kişinin de arandığı belirtilmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...