Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avrupa bu fotoğrafı konuşuyor

Avrupa bu fotoğrafı konuşuyor

SPOR Haberleri

Avrupa basını attığı golden sonra 3 polise sarılan G.Saraylı Yasin’in fotoğrafını bu başlıkla kullandı: Türkiye tek yürek

Beşiktaş'ta ki hain terör saldırısını önceki gün manşetlerine taşıyan ve şehitlere saygısını sayfalarındaki Türk bayraklarıyla gösteren Avrupa spor medyası dün de G.Saraylı Yasin'e geniş yer verdi. Yasin'in, G.Antep'e attığı ilk golün ardından üç polise sarılması sonrası İspanyol Marca Gazetesi, "Yasin'den harika jest. Gol sevincini takım arkadaşlarıyla yaşamak yerine üç polise sarıldı" manşetiyle duyurdu. AS Gazetesi, hayatını kaybedenlerin anısına G.Saray-G.Antep maçında duygusal anlar yaşandığı ve tribünlerin terörü prostesto yaptıklarını yazdı. Alman basını ise "Eski Dortmund'lu Yasin'in dokunaklı jesti" ifadelerini kullandı. İtalyan gazetelerinin internet sitelerinde de Galatasaraylı yıldızın, bu unutulmaz karesi yer alırken, Türkiye'nin teröre karşı yine tek yürek olduğuna dikkat çekildi. La Gazzetta dello Sport, Yasin'i haftanın en iyi 11'ine aldı.

'SARILABİLDİĞİN KADAR SARIL'
Tüm Türkiye'nin hislerine tercüman olan Yasin'in bu anlamlı sevinç karesinin arkasında annesi olduğu öğrenildi. Gaziantepspor maçını izlemek için Almanya'dan İstanbul'a gelen Zahide Hanım, maç günü Yasin'e 'Oğlum bugün gol atarsan ne olur polislere koşup onların acısına ortak ol. Sarılabildiğin kadar sarıl... Bunu senden istiyoruz" dedi.

KAZIM'DAN MESAJ VAR
MİLLİ futbolcu Colin Kazım, Beşiktaş'taki terör saldırısının ardından manidar bir paylaşımda bulundu. Fransa'da meydana gelen Charlie Hebdo saldırısına göndermede bulunan Kazım, Batılı ülkelerin birlik olduğunu ancak Türkiye'deki saldırılara sessiz kalındığına vurgu yaptı. Kazım, sosyal medya hesabından, Pakistanlı akademisyen Rizwan Warraich'in Türkiye'nin acısına Pakistan'ın ortak olduğunu gösteren karikatürünü paylaştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...