Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fener arıza yaptı

Düzenleyen:
Fener arıza yaptı

SPOR Haberleri

Rıza Çalımbay’ın ekibi Yekta’nın füzesiyle kazandı. Üst üste galibiyetlerle zirveye yaklaşan F.Bahçe, son 2 haftada yaşadığı kayıplarla Beşiktaş ve G.Saray’ın kazandığı haftada ağır bir darbe aldı

M.EMİN ULUÇ - Son 5 haftanın en çok puan toplayan iki takımının karşı karşıya geldiği maçta Antalya ev sahibi, Fenerbahçe konuk olarak sahaya çıktı. Avrupa’da turlayan Fener, Akdeniz’den de 3 puan alarak ligde yeni bir galibiyet serisi hedefliyordu. Ancak, Rıza Çalımbay’ın göreve gelmesiyle farklı bir kimliğe bürünen kırmızı-beyazlıların böyle bir şeye izin vermeye hiç niyeti yoktu. Eto’o’lu Antalya galibiyeti RvP’siz Fenerbahçe’den çok daha fazla istediğini ilk düdükle birlikte gösterdi. Kanatları kapatıp Fenerbahçe’nin hücum gücünü kıran ev sahibi, Eto’o’nun yönettiği organize ataklarla da sarı-lacivertliler karşısında oyunu domine etti. Antalya’nın Deniz, Eto’o ve Yekta’yla gole yaklaştığı ilk yarıda, Fenerbahçe de Lens ve Josef’le kaleyi yokladı ama tabela değişmedi.

Yekta attı, Fener baktı
Karşılaşmanın ikinci yarısında F.Bahçe vites yükselterek Antalya’ya üstünlük sağlamaya çalıştı. Ama ev sahibi bu hamleye aynı şekilde reaksiyon gösterdi. Mücadelenin dozuyla pozisyonlar arttı, tabii seyir keyfi de… 49’da Lens’in soldan kullandığı serbest vuruşta F.Bahçe’nin gol sevinci üst direkten dışarı çıktı. Sow ve Eto’o buldukları fırsatları golle noktalayamazken, 65’te sahneye çıkan Yekta dengeleri bozdu. Tecrübeli oyuncu ceza sahası dışından yolladığı şutla Volkan’ı avladı, Fener’i yıktı: 1-0. Advocaat’ın yenen golden sonra yaptığı Alper-Fernandao hamlesi oyunu Antalya yarı alanına taşıdı. Ancak kırmızı-beyazlılar hata yapmadı. 82’de Sow’un mükemmel röveşatası ağlara giderken beraberlik sevinci bu sefer de Cüneyt Çakır’ın faul düdüğüne takıldı. 90+7’de çalan son düdük Fenerbahçe’ye 10 hafta sonra yenilgiyi tattırdı.

Fener arıza yaptı
Antalyasporlu futbolcular, Yekta Kurtuluş’un Fenerbahçe karşısında attığı golün sevincini polislerle paylaştı.

İki hakem görüşü
Eski hakemlerden Ahmet Çakar, “Cüneyt Çakır’ın iptal kararı doğru. Top kafa mesafesinde ve Antalyalı oyuncunun hamlesi var. Açık bir tehlikeli oyun” derken Selçuk Dereli, “Cüneyt Çakır F.Bahçe’nin buz gibi golünü yedi. Orada kafasını Sow’un ayağına sokan Antalyasporlu savunma oyuncusuydu” yorumunda bulundu. 

Selim Kosif: Tetikçi!
Karşılaşmanın ardından maçın hakemi Cüneyt Çakır’a tepki büyüktü. Fenerbahçeli yönetici Selim Kosif, kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Silahsız tetikçi CÜNEYT ÇAKIR! Hadi penaltıları yedin, nizami golü nasıl vermezsin be emek hırsızı! Bir daha maçımıza hangi yüzle çıkacaksın?!” ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...