Erdoğan'dan Çevik Kuvvet'e talimat: Yetkinizi sonuna kadar kullanın

Düzenleyen:
Erdoğan'dan Çevik Kuvvet'e talimat: Yetkinizi sonuna kadar kullanın

GÜNDEM Haberleri

İstanbul’daki terör saldırısında şehit düşen polis memuru Haşim Usta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze namazı öncesi Fatih Camii’ne gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, camiye girerek şehitler için Kur’ân-ı kerim okudu. Erdoğan, cenaze namazının ardından taziyeleri kabul eden şehit annesinin elini öptü, kızı Melis’i de teselli etmeye çalıştı.
Erdoğan, cenazenin ardından Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu. Burada polislere seslenen Erdoğan şunları söyledi: “Size verilmiş olan hakları kesinlikle terörle mücadelede kullanmakta çekinmeyin. Asla zalime merhamet etmeyin, gereği neyse onu yapın. Hele hele teröristse... Size bu devletin yasalarda verdiği yetkiler var. Bizler de devlet olarak sizin arkanızda olacağız.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...