Türkiye’de büyük fırsatlar görüyoruz

Düzenleyen:
Türkiye’de büyük fırsatlar görüyoruz

Ekonomi Haberleri

Volvo’nun Doğu Pazarları Müdürü Tom Jörning “1980’den beri Türkiye’deyiz. Gelecekte de büyük fırsatlar görüyoruz” dedi

Ali Çelik İSTANBUL - Temsa İş Makinaları, dünyanın önde gelen kamyon üreticilerinden Volvo ile stratejik bir iş birliği anlaşması imzaladı. Anlaşma ile, Sabancı Holding iştiraki Temsa İş Makinaları, Volvo Kamyon’un tek yetkili distribütörü oldu. Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul, müşterileri için çözüm ortağı alan Temsa ile 1928’den bu yana büyüyen kamyon üreticisi Volvo’nun iş birliğinin sektöre sağlayacağı katkıları heyecanla beklediklerini ifade etti. Toplantıda Volvo’nun Doğu Pazarları Genel Müdürü Tom Jörning ise, iş birliğinin temelinde, 1980’den bu yana bulundukları Türkiye’ye olan güvenin bulunduğunu ifade etti. Jörning şöyle devam etti: “Türkiye’deki geçmişimiz çok uzun yıllara dayanıyor. 1980’den beri bulunduğumuz Türkiye’de ülkenin geçirdiği hızlı dönüşüme şahit olduk. Son dönemdeki ekonomik dalgalanmalara rağmen, Türkiye üst kamyon segmentinde önemli fırsatlar barındırıyor. Uzun vadede, gelecek için çok olumluyuz. Türkiye’nin sağlam kurumları, kültürü, sistemleri ve yatırım yanlısı siyasi devinimi sayesinde, ticari kamyon sektörü büyümesini sürdürecektir.” Jörning iki şirketin ortaklığına da değindi: “Temsa İş Makinaları ile Volvo Kamyon’u bir sonraki aşamaya taşıyacak doğru iş ortağımızı bulduk. İşimizin merkezine koyduğumuz müşterilerimiz, İsveç’in ve Türkiye’nin lider markalarının bir araya gelmesinin farkını hissedecekler.”

İSVEÇ VE TÜRKİYE İŞ BİRLİĞİ
İsveçli Volvo Kamyon ile Temsa arasındaki iş birliğininaçıklandığı toplantıya, Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul, Volvo Grup CEO’su Martin Lundstedt, Sabancı Holding Sanayi Grup Başkanı Mehmet Hacıkâmiloğlu, Volvo Kamyon Doğu Pazarları Genel Müdürü Tom Jörning ve Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Cevdet Alemdar katıldı.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...