Gökhan Saral'dan önemli mesajlar!

Düzenleyen:
Gökhan Saral'dan önemli mesajlar!

SPOR Haberleri

“Hakem hatalarına maruz kalan Kayserispor ve Adanaspor’un yanındayız. Asaletli Trabzon, kendine yapıldığında isyan edip, rakibe olduğunda görmezden gelemez”

Trabzonspor son iki maçını Kayseri ve Adanaspor’la oynadı, kazandı. Ve hakemler maçın önüne geçti, skora etki eden hatalar yaptı. Ve bordo-mavili yönetici Gökhan Saral’dan çok net ve Türk futbolunda pek alışık olmadığımız açıklamalar geldi. Saral, hakem hatalarına maruz kalan Kayserispor ve Adanaspor’un da yanında olduklarını işaret ederek “Trabzonspor Anadolu beyidir. Tertemiz bir tarihimiz, geçmişimiz var diyoruz ve şike mücadelesi veriyoruz. Hakem hatalarına da isyan ediyoruz. Kayserispor maçında  rakibimizin 2 penaltısı verilmedi. Adanaspor mücadelesinde penaltı kazandık, devamında Adanaspor’u 4-1 yendik. Asaletli Trabzonspor, kendisine yapıldı mı isyan edip, rakibe yapıldığında görmezden gelemez” dedi. 

Herkese eşit davranılsın
Hakem hatalarına ihtiyaçlarının olmadığını belirten Gökhan Saral, “Hak, adalet ve şike mücadelesi veren Trabzonspor’un bu tarz şeylere ihtiyacı yok. Trabzonspor kaybetse de kazansa da hakkıyla olsun ister. Bugüne kadar böyle olmuştur, bundan sonra da böyle olacak. Müsabakalar renklere göre değil futbol kurallarına göre yönetilmeli. Hatalardan kimse imtiyaz sağlamamalı. Ligdeki bütün takımlara eşit davranılmasını istiyoruz. Trabzonspor’un ve onurlu hiçbir kulübün adaletsizliği kabul etme veya görmezden gelme lüksü yoktur. Başarıya geçmişte olduğu gibi gelecekte de düzgün yürüyeceğiz” ifadesini kullandı. 

Polis kepiyle çıkacak
Trabzonspor Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın Atiker Konyaspor ile oynayacakları maçın seremonisine polis kepleri ile çıkacağını açıkladı. Ayrıca şehit polislerimizin aziz hatırasına Emniyet Genel Müdürlüğü’nün ambleminin de formaların göğüs kısmında yer alacağı duyuruldu. 

Defans sıkıntısı
Trabzonspor’da sakat Uğur ve Matus Bero’ya cezalılar da eklendi. Zeki ve Durica Adanaspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Başakşehir maçı öncesi savunmada problem var. Ersun Yanal’ın, iyileşen Mustafa Akbaş ile ligde bu sezon 11’de şans tanımadığı Akakpo’yı oynatması bekleniyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...