İzmir'de Lozan Kapısı'nı ateşe verdiler

/ Kaynak: AA
İzmir'de Lozan Kapısı'nı ateşe verdiler

YAŞAM Haberleri  / AA

İzmir'de, Taksim Gezi Parkı'ndaki olayları protesto eden grup, Kültürpark'ta polislere taş attı, Lozan kapısını ateşe verdi.

Taksim Gezi Parkı olaylarını protesto eylemleri vandallığa dönüştü,. Taksim olaylarını protesto etmek için İzmir'de toplanan göstericiler Lozan Kapısı'nı yaktı Sosyal medya üzerinden organize olan öğrencilerin de aralarında bulunduğu gruplar, protesto amacıyla Gündoğdu Meydanı'nda toplandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP milletvekilleri, İzmir Baro Başkanı Sema Pekdaş, bazı sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti üyeleri de meydana gelerek, gruplara destek verdi. Gündoğdu Meydanı'nda devam eden gösteriler sırasında bazı gruplar, Lozan Meydanı'na yürüdü. Burada toplanan Grup, Kültürpark'ta bulunan polislere uzun süre taş attı. Bir grup Kültürpark'ın Lozan kapısını ateşe verdi. MOBESE kameraları ve trafik levhalarına zarar veren göstericilere, vatandaşlar tepki gösterdi. Polisin müdahalede bulunmadığı göstericiler, Gündoğdu Meydanı'na döndü ve dağılmaya başladı.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...