Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Son dakika! Öcalan tişörtlerini giyip parlamentoyu bastılar

Düzenleyen:
Son dakika! Öcalan tişörtlerini giyip parlamentoyu bastılar

DÜNYA Haberleri

Terör örgütü PKK sempatizanları, Avrupalı Türk Demokratlar Birliğinin İngiliz parlamentosunda düzenlediği toplantıda salonda taşkınlık çıkardı. PKK yandaşları terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafının olduğu tişörtlerle salona gelip, Türkiye karşıtı sloganlar attı. Bir kaç kişi de UETD Siyasi İşler Başkanı Merve Demir'e saldırdı.

Avrupalı Türk  Demokratlar Birliği (UETD) İngiltere'nin, başkent Londra'daki tarihi parlamento binasında  düzenlediği toplantıya dinleyici olarak giren bir grup PKK yandaşı, toplantı  sırasında Türkiye karşıtı slogan attı.

Terör örgütü elebaşının fotoğrafının yer aldığı tişörtler giyen terör  örgütü yandaşlarının toplantı salonundaki sloganlarının duyulmasıyla İngiliz  polisi duruma kısa sürede müdahelede bulunarak, olayın büyümesini engelledi.

Göstericilere salondan ayrılması çağrısı yapan polis, toplantıdan  çıkılmaması halinde gözaltına alınacakları uyarısında bulundu. Bir süre salondan  çıkmamak için direnen PKK yandaşları, polis tarafından dışarı çıkarıldı.

UETD SİYASİ İŞLER BAŞKANINA SALDIRDILAR 

Bu arada, terör örgütü sempatizanlarından bazıları UETD Siyasi İşler Başkanı Merve Demir'e hakaret ederek saldırdı.

Demir, olaya ilişkin gazetecilere yaptığı açıklamada, saldırganın  görüntülerini çektiğini belirterek, bu görüntüleri polisle paylaşacağını ve  şikayette bulunacağını söyledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...