Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İdmanocağı'nın hedefi galibiyet

Düzenleyen:
İdmanocağı'nın hedefi galibiyet

SPOR Haberleri

Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde hafta sonu kendi evinde Nilüfer Belediyespor ile karşılaşacak İdmanocağı'nda kulüp yönetim kurulu üyesi Mehmet Çelebi, "Bu maçı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapmak istiyoruz. Hedefimiz mutlak galibiyet." dedi.

Çelebi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 9. haftasında Seramiksan'a 3-0 mağlup olduklarını anımsatarak, bu mağlubiyeti artık geride bıraktıklarını belirtti.
Hafta sonu yapacakları karşılaşmanın iki takım açısından önemli olduğunu vurgulayan Çelebi, "Bu maçı kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapmak istiyoruz. Hedefimiz mutlak galibiyet. İdmanocağı'na yakışır bir oyun ortaya koyduğumuz takdirde Nilüfer Belediyespor karşısında kazanan taraf olacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.

- "Çekişmeli ve zevkli bir maç olacak"

Takım kaptanı Birgül Güler ise kaliteli bir ekip olduklarını aktararak, "Rakibimiz de kaliteli oyunculara sahip. Çekişmeli ve zevkli bir maç olacağını tahmin ediyorum." ifadesini kullandı.
Kazanan taraf olmak istediklerine dikkati çeken Güler, "O güce sahibiz. Kaliteli bir maç olacak. Trabzon seyircisini pazar günü oynayacağımız maçımıza bekliyoruz." açıklamasında bulundu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...