İnegölspor'da 4 oyuncu ile yollar ayrıldı

Düzenleyen:
İnegölspor'da 4 oyuncu ile yollar ayrıldı

SPOR Haberleri

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk hedefinden kopan, play-off hedefinden de adım adım uzaklaşan İnegölspor'da beklenen performansı ortaya koyamayan 4 oyuncu ile yollar ayrıldı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta son 6 maçta 2 mağlubiyet ve 4 beraberliğe imza atarak galibiyete hasret kalan bordo-beyazlı ekip, istikrarsız çizgisi ile hedeflerinden koparak tehlike bölgesine sokulurken, sezon başında büyük umutlarla transfer edilen deneyimli isimler, beklenen performansı bir türlü ortaya koyamadı. Kötü gidişe 'dur' diyebilmek için sezon ortasında teknik heyette kan değişikliğine giderek Osman Özdemir'in yerine İsmail Güldüren ile yola devam eden İnegölspor'da yönetim, teknik heyetin raporu doğrultusunda, sezon başında Diyarbakırspor'dan transfer edilen deneyimli forvet Emre Aktaş, Ümraniyespor'dan transfer edilen forvet Eren Açıkgöz, Sarıyer'den transfer edilen orta saha oyuncusu Berkay Günay ve Göztepe'den kiralanan İsmail Köse ile yollarını ayırdı.

Deneyimleri ile takıma katkı sağlamaları beklenen ancak aldıkları süre zarfında vasatın altında kalan Emre Aktaş, Eren Açıkgöz, Berkay Günay ve İsmail Köse'ye kendilerine kulüp bulmaları için izin verildi. İnegölspor yönetiminden yapılan açıklamada, "Kendilerine kulübümüze verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eder, futbol hayatlarında başarılar dileriz" denildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...