Ata Demirer'den alkışlanacak hareket

Düzenleyen:
Ata Demirer'den alkışlanacak hareket

MAGAZİN Haberleri

İstanbul Beşiktaş'ta 44 şehit verdiğimiz hain saldırı sonrası programını iptal etmeyen Ata Demirer, tüm gösterinin gelirini şehit ailelerine verecek.

Beşiktaş'ta gerçekleştirilen hain terör saldırıları sonrası, bazı konser, oyun ve programlar iptal edilirken; bazıları ise sanatın iyileştirici gücünü savunarak etkinliklerin iptal edilemediğini duyurdu.

ŞOVU İPTAL ETMEDİ

Ata Demirer Gazinosu ile sevenleriyle buluşan Ata Demirer de, 15 Aralık'ta gerçekleşecek şovunu iptal etmediğini ve geliri şehit ailelerine bağışlayacağını duyurdu.

Ata Demirer'den alkışlanacak hareket


GELİRİ ŞEHİT AİLELERİNE

Demirer, "Cumartesi gecesi hepimizi kahreden terör olayını tüm kalbimle lanetliyorum, hep birlikte bu karanlık yoldan büyük bir dayanışma ve birlikle aydınlık günlere ulaşacağımıza da inancım tam! #milletimizinbaşısağolsun. Duyuru: 15 Aralık #atademirergazinosu gösterimizi iptal etmek yerine, oynamayı ve gelirini Şehit ailelerimize bağışlamayı uygun gördük, misafirlerimize duyurulur" açıklaması yaptı.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...