Keskin Color'dan yeni yıla özel ajanda

Düzenleyen:
Keskin Color'dan yeni yıla özel ajanda

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Tüm dünya yepyeni umutlarla 2017 yılını karşılamaya hazırlanıyor. Sevdiklerimiz için seçeceğimiz yılbaşı hediyeleri de şimdiden heyecan oluşturuyor. Keskin Color, birçok hediye alternatifi arasından seçim yapamayanların işini oldukça kolaylaştırıyor. Keskin Color’ın siyah deri kapağıyla dikkat çeken defterleri en kullanışlı hediye seçeneği olarak öne çıkıyor.

Koskoca bir yıl bomboş bir sayfa gibi önümüze geliyor ve bizim hayatımız için yazacaklarımızı bekliyor. Yeni yıla mutlu bir başlangıç yapmasını dilediğimiz tüm sevdiklerimiz için güzel hediyeler seçmek de bize düşüyor. 50 yıllık deneyimi ve üstün kaliteye sahip ürünleri ile kırtasiye sektörünün öncü ismi Keskin Color, siyah deri kaplı defter seçenekleriyle son derece seçkin bir hediye alternatifi oluşturuyor. Markanın ajanda ve defter koleksiyonu, tüm zevklere sesleniyor. Siyah deri kapak tasarımı, ürünlere şık ve karizmatik bir görünüm kazandırırken aynı zamanda onları dış etkenlere karşı da özenle koruyor. Ofiste kullanıma uygun olan defter ve ajandalar, ayrıca kolayca taşınabilmeleri için çok özel boyutlarda üretiliyor. 
Keskin Color’ın lisanslı ürünleri, tüm seçkin kırtasiyelerde ve zincir mağazalarda sizleri bekliyor.
www.keskincolor.com

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...